Reparații și Reglaje Tâmplărie PVC București

Investiția în serviciile noastre de reparatii și reglaje pentru tamplarie este o investiție în confortul și securitatea casei dumneavoastră. Cu un portofoliu de succes și feedback pozitiv din partea clienților noștri, suntem alegerea evidentă pentru toate nevoile dumneavoastră legate de tamplarie.

reglaj1.50bdac1b619e0be0091d
reglaj2.81a85c1ad7920b32e09b
reglaj3.8b9563d9a866ebafd3e0
reglaj4.a27dabfa161c9d4965e2

Reparații generale

Remedierea defectelor sau avarilor la ferestrele și ușile din PVC, cum ar fi înlocuirea sticlei sparte, înlocuirea mânerelor sau a sistemelor de închidere defecte, remedierea fisurilor sau a deteriorărilor.

Reglaje și ajustări

Ajustarea balamalelor, a sistemelor de glisare sau a mecanismelor de închidere pentru a asigura o funcționare corectă și o etanșeitate corespunzătoare.

Înlocuirea garniturilor

Schimbarea garniturilor de etanșare uzate sau deteriorate pentru a preveni pierderile de căldură și infiltrarea apei sau a aerului.

Curățare și întreținere

Curățarea și lubrifierea mecanismelor, curățarea geamurilor și a profilelor pentru a menține aspectul și funcționalitatea tâmplăriei PVC.

Reparații termoizolante

Îmbunătățirea izolației termice prin adăugarea de componente termoizolante suplimentare sau înlocuirea sticlei cu geamuri termopane de înaltă performanță.