Servicii

Consultanță

Suntem aici pentru a vă ghida în alegerea celor mai potrivite ferestre și uși pentru casa dvs. Cu o gamă largă de opțiuni și cunoștințe specializate, vă ajutăm să luați decizii informate cu privire la materialele, designul și eficiența energetică a tâmplăriei. Fie că doriți o schimbare estetică sau îmbunătățirea izolării termice, vă stăm la dispoziție.

Reparații

Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a rezolva problemele dvs. legate de ferestre, uși, rulouri sau plase. Cu o abordare meticuloasă și cunoștințe specializate, ne asigurăm că locuința dvs. rămâne sigură și funcțională.

ezgif.com-webp-to-jpg (2)

Montaj

Echipa noastră de experți vă stă la dispoziție pentru a instala și monta toate produsele noastre cu precizie și atenție la detalii. Serviciul nostru de montaj este valabil pentru toate produsele noastre, astfel încât să vă puteți bucura de rezultate remarcabile și de o locuință sigură și confortabilă. Montajul nostru este realizat de profesioniști cu experiență, care pun accent pe calitate și durabilitate.

Achiziție

Siguranța și confortul casei dvs. încep cu alegerea corectă a tâmplăriei. Cu o gamă variată de ferestre și uși din PVC, aluminiu sau lemn, suntem alegerea perfectă pentru achiziția de tâmplărie de înaltă calitate. Complementați aspectul și funcționalitatea locuinței dvs. cu rulouri, rolete și plase de la noi. Fie că vă doriți protecție solară, intimitate sau protecție împotriva insectelor, avem soluții personalizate care să se potrivească nevoilor dvs.