Reparații și Reglaje
Plase Insecte București

Protejarea casei dvs. împotriva insectelor este o prioritate, iar plasele contra insectelor joacă un rol crucial în acest sens. Oferim servicii de reparatii și reglaje pentru plasele contra insectelor, pentru a vă ajuta să vă mențineți locuința sigură și confortabilă.

Plasă Insecte Plisse

Pentru reparații și reglaje profesionale pentru plasele plisse, suntem partenerul dvs. de încredere. Expertiza noastra detaliata se reflecta in fiecare etapa a procesului nostru de restaurare. De la schimbarea sitei la inlocuirea carucioarelor, ne asiguram ca fiecare componenta a plasei este atent inspectata si adusa la performanta maxima.

Shimbare Sită

Shimbare Carucioare

plisse1.2a85431f29ce98606c8d
plase-rulou.1943611cbdd0a9bde195

Plasă Insecte Rulou

Cu abilități tehnice de înaltă calitate, echipa noastră aduce plasele rulou la o funcționalitate optimă. Inlocuind tamburul vechi și uzat, ne asigurăm că plasele dvs. rulou vor funcționa lin și eficient, oferindu-vă confortul dorit în interiorul casei dvs.

Înlocuit Tambur Plasă

Plasă Insecte Balamale

Suntem pregătiți să vă ajutăm să readuceți plasele balamale la o stare optimă. Oferim, de asemenea, servicii de schimbare a sitei sau a garniturilor, pentru a vă asigura că plasele dvs. funcționează la capacitate maximă. Cu atenție la detalii și abilități tehnice avansate, suntem alegerea ideală pentru toate nevoile dvs. de întreținere a plaselor balamale.

Shimbare Sită

Shimbare Garnituri

plasa-balamale.89c0f5bdac930e211beb